Skip to content

Tens producten

Tens producten

De Schwa-Medico Tens producten zijn van A-kwaliteit. Daarnaast hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met Tens producten, spierstimulatie en accupunctuur.

Onze continue research en innovatie heeft ervoor gezorgd dat de onze producten tot de beste van Europa behoren. Hieronder een greep uit ons Tens assortiment. Voor meer informatie kunt u eenvoudig doorklikken naar de website van SchwaMedico, waar u deze product ook kunt bestellen.

Tens Eco 2

Onze Tens eco 2 is compact en biedt diverse toepassingsmogelijkheden. Het apparaat heeft 12 voorgeprogrammeerde programma’s, waaronder 9 voor pijntherapie en 3 voor spierstimulatie.

Meer informatie over de Tens eco 2.

OmniTens XP+

De OmniTens XP+ biedt snelle verlichting bij alle soorten chronische of acute pijn. Daarnaast verbetert het de bloedcirculatie en versterkt het de spieren. Dit Tens apparaat is daarom zeer geschikt bij ziekte, zwangerschap of immobiliteit.

Meer informatie over de OmniTens XP+.

 

TENStem eco

 

De TENStem eco basic is uitermate gebruikersvriendelijk en bevat maar liefst 16 programma’s waarvan je er 4 zelf kunt instellen. Het is daarom zeer geschikt bij diverse pijnsoorten.

Meer informatie over TENStem eco basic.

 

Lumbotech XP

Een fijn Tens apparaat met veel mogelijkheden voor therapiemogelijkheden voor de onderrug.

Meer informatie over de Lumbotech XP.